Re: моето стъкълце

#6
Ето няколко снимки на Белинжъра и ахата/снейк гайд/:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Както писах в един друг форум ;) "стъкълцето си е за мен.Има доста кусури,но козметични.С тубуса се справих по-добре.Без надписа,който е дело на мой приятел художник-приложник.Нещо не можа да схване мащаба и се получи това.Беше ми все едно и го тупнах с дунапрена.
Алекс,в къщи им писна от големи работи и затова си взех куче"джак ръсел" и минах на джобни сопи... :D :D :D
Веско

Re: моето стъкълце

#7
Алекс,в къщи им писна от големи работи и затова си взех куче"джак ръсел" и минах на джобни сопи... :D :D :D
Веско

:D

нямах предвид това, а че не е за мъже щот не е достатъчно тежка - не е дървена :D :D :D за дървена се искат топки знаеш :D белинджъра е мноо гот особено ринговете - дървото не е ли мапл като на мойто дърво?

А тоо ахат като оня ли е дето го сложи на популара?

Re: моето стъкълце

#8
Знаеш,че имам слабост към стъклата Алекс,колкото до дърветата доскоро май бях единствения у нас /цитирам сп.Български риболовец :D /с нова закупена от Харди Палакона.Ахата не е същия като на Популара-поръчан е отдавна в комплект с другите водачи от Снейк Гайд .А дървото на Белинджъра е същото като твоето,но уж от специална селекция и съответно на "специална"цена!?! :???: Метала е никел-сребро,но оксидацията е много яка/знаеш как е на твоето дърво/Ако реша мога да я поотъркам и да просветне отдолу,но не ми се правят изкуствени състарявания.
Веско

Re: моето стъкълце

#9
знам веско знам, нали аз съм го писал... :D

оксидацията на мойта е нарочно търсен ефект, знаеш на сайта на билдъра снимките на гегите му са само със стари макари хардита -много използвани...такива са макарите на муаря :D :P аз затова и го избрах-заради общото внушение и импресията която остави визията му у мен 8-)

Re: моето стъкълце

#10
простете 4е се намесвам.

пръ4ката е супер. а и макарата... :) аз наскоро с4упих моята пръ4ка и сега се оглеждам за нова. ина4е я с4упих на петата риба хваната с нея. не издържа нещо...........

признавам си 4е беше евтина шекспирка за 80 лева но дотук е ментетата

моля ви за информация за това откъде да си купя бланки - колена за родбилдинг

ина4е макарата ми е бугати на албрайт - не е нещо но поне хващах риби с нея

по велека усъвършенствах кастинга , презентацията , нау4их го от вас по форумите :) благодаря за което

голям кеф е да видиш рибока , да заметнеш , мухата да удари леко листенце и да се приземи пред устата му и борбата после е невероятна :)

но да си призная най голямо удоволствие изпитах, когато малката ми щерка пусна после рибките на свобода и им махаше с ръ4ики :)

хвани и пусни - на пазара риба колко щеш!

с уважение Димитър Стоилов 0898978181

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта

cron