Ванка, аз март месец не можех да различа американка от балканка на Панега, а ти къде ме хвърли на Неретва

. Ради - не бях се сетил за това че са от различни региони. Любопитно ми е да знам за себе си местна ли е рибката или "имплантант", че ми стана интересно. Примерно на първата рибка едва личат червените точки, а малко преди това същия ден имах една с ясно изразени такива от място има нема 200 метра от първата снимка.
Драго, това с пъстървите бързо се учи. Този март, аха-аха, а догодина ще постваш заключително и уверено след нашите постове.

Неретва я дадох за пример, защото има няколко различни вида пъстърва. Въпреки, че има известна хибридизация м-ду тях- бариера на различните видове не е преминат и те са се запазили. Има в линка два ПДФ-а, където ги пише тези неща. Та става тя една, че тук се страхуваме от хибриди, а те май не са толкова опасни. Ще с повторя пак, че ако се научи някъде за кило хибрид, генетиката освен по хякелЯ се забравя бързо. Не е ясно що по-точно всички се втурват. Едни да спасяват популацията, други по друга причина. Дали хибрида бърза, към мухата повечко или нативната балканка го дава лежерно в стил:
- Я , полеко натрапниците и долу на Експанзията в центъра на Вира!
Я съм си у дОма.
Пак не е много ясно. Ми ако някой се чуди, от къде точно идват рибите от Панега. Да се обади в горското и да пита. Па и в Природонаучният има една във формалиин от преди 70 г. Идете я вижте и после сравнявайте!
Освен това тук даденият пример от Данаил:
Ако си се родил еди къв си и те пунсат при мечките нам кво. Не е точно така. Ако си се родил негър можеш да дишаш в Тибет без да пречиш на шерпите. Нали?

Обаче статистически, сравнен % негри депресари с депресари унгарци е шокиращ.
Вие за негър самоубиец да сте чули?

Все по танците ги влече. Да се върнем на зарибените балканки и омешването. При читави бели жени, дали ще си вземете негърка освен ако сте ексцентрик мухар, а зестрата на негърката включва плантация от коркова гора.?

Няма да си вземете заради СПИН-а, или друга причина.

Така, че божа работа. Има и нещо друго в лаймстон, като Панега. От къде сте сигурни, че хайвера на хибридите оцелява. Има прекалено много концентрация на соли във водата. Ако няма изработен ген за защита. Кво става с този хайвер?
Преди да се чудите дали, като спрете на реката дали няма да се появят амбицирани зарибители с чували в ръце. Или, като хванете златната пъстърва, която вземе та се окаже, че е не е неква местна риба , а безличен хибрид. Излязъл от също толкова непретенцизен ембрион. И в този момент ви светене не оранжавата, ами направо червената лампа на тревога от повишена степен. То направо може спокойно да се прибирате и ако случайно са ви пратили на непозната река. Да заключите:
-Рибите в тази река не са тукашни и архаични!
Но преди да обърнете внимане на тези факти се поогледайте за ПВЦ-то наоколо. Така, че преценете, къде и ка ще ловите. Расови балканки зад и пред телевизори в реката или неориентирани стокинги сред хубава планинска природа?
Поздрави!