РЕСТАРТ

#1
Здравейте, Приятели,
Изминаха повече от 8 години от началото на Българския Форум за Мухарски Риболов, Родбилдинг и Муховръз – Fly Fisherman BG.
„Основната причина за създаването на този форум бе явната нужда от свободна трибуна на Българското Мухарско общество“
– цитирам неговия създател Ради Палазов. Форумът за кратко време се оформи като място за виртуална среща на знаещи, мислещи и можещи риболовци с муха и шнур, както и място за получаване на точна и полезна информация на много начинаещи в нашето хоби. Това бе форумът на мухарския риболов в най-чистия му и завладяващ вид. Дойде време да му направим един „студен рестарт“ на езика на компютърните специалисти. Запазени са голяма част от темите (с изключение на няколко от последните месеци поради счупен архив), запазени са акаунтите на потребителите – липсват за съжаление аватарите, но всеки лесно би могъл да си ги обнови. Форумът е с променен облик, с адаптивен дизайн, т.е. еднакво добре може да се използва на компютър, таблет или телефон. Новият адрес на форума - http://iantra.com/forum . Все още има много дребни проблеми за изчистване като няколко непреведени текста и различни функционалности, които ще бъдат коригирани и пуснати своевременно. В този форум налагани правила никога не е имало и те са се създавали винаги от самите потребители – надявам се това да остане по същия начин. Всичко е позволено, границите си ги поставя всеки за себе си.

Смятам, че „сакралната“ дата за българските мухарски форуми – 1.Октомври е идеален момент за този рестарт. Въпреки непрестанното ни общуване по всякакви социални мрежи, „скайпове“, „месинджъри“, телефони, срещи, събори, съвместни риболови – един добър форум в момента липсва на нашето малко общество – дали е така само времето ще покаже.

Пожелавам на всички приятни мигове в новия стар форум Fly Fisherman BG !

Росен

П.П. Огромна благодарност на моите приятели Павел Пантев – Шамана, на чиито плещи падна по-голямата част от този форумен рестарт и на Георги Коцаков, който сътвори тази първа „шапка“ на форума (ще има и други естествено ;) )
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Re: РЕСТАРТ

#2
Росене, адмирирам съживяването на този форум. Направо си ми прочел мислите, защото на последната сбирка коментирахме точно липсата на място където да споделяме и коментираме нашето хоби. Фейсбук не е такова място и не е добре подредено.

Пожелавам успех.
Иван Попов

Re: РЕСТАРТ

#4
Идеята за възстановяването на форума бе на Мунчо отпреди няколко месеца. Аз не съм огромен оптимист в бъдещето на форумите, но е факт, че Фейсбук наистина не става за някакви по-свястни дискусии, а и там ужасно бързо и лесно се загубва ценната информация. Времето ще покаже има ли живот този форум, но се радвам че поне не отиде зян голяма част от информацията, която трупахме тук за 8 години.
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Re: РЕСТАРТ

#5
Само за информация. Голяма част от снимките които съм пускал вече не се виждат. Наложи се да си спра хостинга преди година и така си замина и галерията ми. Няма умисъл в това, просто така се стекоха обстоятелствата. Надявам се за напред да имам нови приятни емоции запечатани в кадър които с радост бих споделил.
The grass was greener, The light was brighter, The taste was sweeter, The nights of wonder, With friends surrounded, The dawn mist glowing, The water flowing, The endless river. Forever and ever.

Re: РЕСТАРТ

#6
Здрасти Роска,

Днес седнах да попрегледам форума, но и с ясната идея да пусна една тема за мухи. Преди да пусна темата за мухите, бих искал да си изкажа мнението за форумния интерфейс. Като цяло форума изглежда добре, на мен ми идва една идея по-студен от колкото ми харесва, но да речем, че това е лично усещане. ПО-важното, което ми прави впечтление е че навигирането във форума е изключително трудно. Примерно аз трудно се ориентирам в кой подфорум съм и как да се върна обратно, не успявам да видя пътя от къде съм минал и до къде съм стигнал в дървото на форума. Налага ми се винаги да се връщам от самото начало на форума. Да не давам и аз акъл, но мисля че по-традиционния дизайн е по-практичен и по-лесен за работа.

Поздрави,
Ради
Изображение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта

cron