Отразяване на състезанията

#1
Пичове, за мен беше огромно удоволствие да бъдем заедно през изминалия уикенд.

Има един въпрос, който много бих искал да решим и който коментираме със Стани Мънков откакто възобновихме републиканското - това е отразяването на състезанията след като свършат. Това включва събиране на снимките на едно място, публикуване на кратък репортаж (грамотно написан в състезателен дух) и съответно класирането на сайта на Федерацията - http://fbff.org и в страницата и групата на Федерацията във Фейсбук. Това е добре да се прави от една страна за спонсорите от друга за популяризирането на нашия риболов като състезание и хоби. В момента го правим с Мънков и понеже не е приоритетна задача става бавно и след доста време и обикновено се "ръчкаме" един друг по телефоните, а това не е сериозно. Според мен трябва да има един човек (или двама с разделени задачи - репортаж/снимки), които да си го имат този ангажимент и след всяко състезание в рамките на ден-два да публикуват информацията, които хората обикновено чакат да прочетат.

Поздрави!
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Re: Отразяване на състезанията

#2
Аз ако позволите отново да повдигна въпроса (имаше такъв виц едно време, с отговор "не, не го вдигай", последвано от "добре няма да го вдигам" ... )

На официалният сайт на Федерацията след два изминали кръга няма нищо сложено, няма и кой да го сложи - http://fbff.org/
Ако толкова няма никой желаещ ще трябва аз или Мънков да го правим, но не мисля, че е справедливо ...
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Re: Отразяване на състезанията

#4
А познай :) :) :)
Аз драпам да се поддържа, Мънкича помага за състезанията и ако напише репортаж за неговия го копваме и на федерацията, Наци го занимавам с по-специалните неща понеже с Wordpress-a съм на "вие", но той по принцип няма никакво време.
Самото качване не е трудно, но някой трябва да има отговорност за това, както и да се напише някакъв кратък текст заедно с класирането. Не пречи и аз да го правя, така или иначе се занимавам със снимките, но поне текстовете да не пиша ...
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Re: Отразяване на състезанията

#5
Сезонът отмина, а ние нямаме нито един репортаж като хората - нито на сайта на Федерацията, ни във фейсбук (освен няколко лични снимки с медали), ни по форуми - не е сериозно, да знаете - хората чакат и искат да прочетат и видят. Нямаме генерално класиране извадено - заприличваме наистина на това, на което не искам да приличаме :( и трябва да се вземем в ръце ...
Rosen's Fly Fishing Blog / Мухарски Клуб 'Стримерите'

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта

cron